Liga 1

Clujul vrea să-l păstreze pe ivorian pînă la vară » Traore pe loc

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul a jucat prost ieri şi a fost certat de antrenor. Însă campioana nu vrea să se despartă de el



Lacina Traore s-a mişcat slab ieri, în meciul cu Metalurg, în care a ratat trei ocazii clare. "Trebuie să se trezească. Voi avea o discuţie cu el. Are momente în care îşi pierde luciditatea. E o problemă deja veche şi trebuie s-o punem pe tapet. El e deocamdată o tînără speranţă, o promisiune. Trebuie să joace mai întîi şi după aceea să se gîndească la plecare. La cum a jucat cu Metalurg, nu cred că va pleca prea curînd", a spus antrenorul Alin Minteuan.

Şefii vor să-l ţină pe jucător la CFR pînă la finele campionatului, mai ales că ofertele întîrzie să apară. Iuliu Mureşan a avut, în Antalya, mai multe reprize de discuţii cu Traore, sugerîndu-i jucătorului să nu se gîndească încă la plecare. "Am vorbit cu el. Sigur, orice e posibil, pentru că încă nu s-a încheiat campania de transferuri, dar eu cred că va rămîne la noi", a spus preşedintele feroviarilor.


"Am tratat cu multă superficialitate unele faze. S-au luat goluri ca în curtea şcolii. Am sesizat o lipsă de implicare. E inacceptabil pentru nişte profesionişti"
Alin Minteuan, antrenor CFR Cluj


5 milioane de euro e suma de transfer stabilită de CFR Cluj pentru Traore


Pressing la Cadu
Ioan Andone l-ar vrea chiar din retur pe Cadu la Dinamo. Jucătorul, filat şi de Galatasaray, a rămas favoritul lui Ando pentru postul de fundaş central şi după 2008, anul în care "Fălcosul" a luat titlul cu CFR Cluj. Antrenorul "cîinilor" a văzut partida cu Metalurg alături de preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan

În pauza meciului de ieri, Andone s-a dus glonţ la Cadu, cu care a discutat vreme de mai multe minute. "E tăticul tău", i-a strigat cineva lui Cadu, care s-a bucurat sincer să-l revadă pe Andone.


Preocupat de Tony
Andone s-a interesat ieri şi de soarta lui Tony, fundaşul dreapta care s-a despărţit în această iarnă de CFR. "Şi-a găsit echipă?", a întrebat Ando, care a primit un răspuns negativ. "Fălcosul" i-a lăudat pe clujeni pentru aducerea lui Maftei. "Am vrut să-l iau la Dinamo, dar n-a vrut el să vină", i-a spus Ando lui Iuliu Mureşan.


Sforzini acuză
Ferdinando Sforzini a părăsit Clujul şi a optat pentru Grosseto, formaţie din liga a doua italiană. Atacantul n-a uitat de fosta sa echipă. "Din experienţa de la Cluj mă consolează doar prezenţa în Champions League. După ce Mandorlini a plecat, a început perioada neagră pentru mine. Am fost dezamăgit de cum sînt trataţi italienii de către români", a spus Sforzini.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.