Liga 1

Oroş: "Braşovul termină în primele opt echipe anul acesta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 ianuarie 2011

Fundaşul lui FC Braşov, Cristian Oroş, a stabilit obiectivul echipei sale în returul acestui sezon, spunînd că "stegarii" se pot clasa mai sus de locul 8 la finalul campionatului. Deşi aducerea lui Conceicao pe banca tehnică a echipei de sub Tîmpa a însemnat şi o infuzie de jucători străini, Oroş nu se teme de concurenţă şi a spus că se va lupta pentru  postul de titular.

"Eu cred că avem forţa să terminăm acest campionat în primele opt echipe. Nu mă tem de concurenţă. Cine se va pregăti mai bine şi va fi mai în formă va juca. Concurenţa te face să te pregăteşti mai bine decît celalalţi, iar antrenorul va decide cine va juca titular", a spus Oroş pentru site-ul oficial al echipei braşovene.

Braşovenii pregătesc returul de foc din Liga 1 departe de ţară, în Antalya, atît de departe încît Oroş nici nu a auzit de transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray.

"Traore, Kone şi Bogdan Stancu sînt cei mai valoroşi adversari din Liga 1. Sînt atacanţi foarte greu de marcat, pentru că au o tehnică bună şi cunosc foarte bine jocul”, a mai spus jucătorul braşovean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.