Liga 1

EXCLUSIV / Dinamo l-a luat pe Pătraşcu! Şiman confirmă: “Transferul e rezolvat!”

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 25 ianuarie 2011

UPDATE: // Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a dezvăluit pentru gsp.ro că Bogdan Pătraşcu este noul jucător al lui Dinamo.


"S-a rezolvat cu Dinamo, ne-am înţeles pentru transferul lui Pătraşcu. Noi am dat actele celor din Ştefan cel Mare, acum depinde de ei cînd îl legitimează", a spus Şiman.

Pătraşcu, 31 de ani, a comentat: "E un pas înainte în cariera mea, dar acum nu vreau să vorbesc prea multe. Voi pleca în Antalya şi aştept cu nerăbdare să încep pregătirea alături de noii mei colegi".


Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Bogdan Pătraşcu, nu a plecat în turneul de pregătire din Spania, alături de "studenţi", semn că este aproape de un transfer la Dinamo.


Totul s-ar putea rezolva azi. "Nu am plecat în Spania cu Sportul, aştept să văd ce se întîmplă. Sper să se rezolve ceva cu Dinamo", a zis mijlocaşul de 31 de ani. 

Vasile Şiman e de acord să-l lase pe Pătraşcu în Ştefan cel Mare cu condiţia ca acesta să renunţe la salariile restante pe care le mai are de încasat din Regie, el nefiind plătit deloc din vară, cînd a semnat cu Sportul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.