Campionate

Real îi caută înlocuitor lui Mourinho: Benitez, Ancelotti, Blanc şi Michel Gonzalez sînt pe listă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 ianuarie 2011

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a luat în serios avertismentul lui Jose Mourinho, care a declarat că nu ştie dacă va mai continua la Madrid după 30 iunie 2011.



Conform Sport.es, Florentino Perez l-a mandatat deja pe Jorge Valdano să caute un antrenor pentru viitorul sezon. Perez nu vrea să rişte să rămînă fără tehnician, în cazul în care "The Special One" va alege să plece.

Lista cu posibili înlocuitori pe banca Realului îi include pe: spaniolii Rafa Benitez şi Michel Gonzalez, italianul Carlo Ancelotti, francezul Laurent Blanc.

Benitez este, în acest moment, teoretic vorbind, singurul disponibil. Totuşi, Rafa e dorit pe banca tehnică a lui Chelsea. Fostul antrenor al Valenciei, al lui Liverpool şi al lui Inter Milano mai are o problemă: are anumite divergenţe cu Jorge Valdano încă de acum multă vreme. Acelaşi Jorge Valdano din cauza căruia Mourinho tot ameninţă că va părăsi Madridul.

Ancelotti e aproape să se despartă de Chelsea. Italianul îşi trăieşte ultimele partide pe Stamford Bridge, echipa sa adunînd doar 10 puncte din ultimele 30 posibile. Ancelotii a mai fost o dată la un pas să semneze cu Real Madrid, chiar îşi pusese semnătura pe un precontract, dar, în final, operaţiunea nu s-a mai concretizat.


Michel cunoaşte foarte bine echipa din Madrid, ceea ce ar permite Realului să aplice modelul Guardiola, dar experienţa sa e limitată.
Laurent Blanc ar veni la recomandarea lui Zinedine Zidane, dar are contract cu naţionala Franţei pînă în 2014.
sursă foto: Sport.es

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.