Liga 1

Duckadam: "Tătăruşanu e titular. Orice portar ar veni, trebuie să accepte statutul de rezervă"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  marţi, 25 ianuarie 2011

Preşedintele Stelei a vorbit despre politica de transferuri a echipei din Ghencea. Fostul portar consideră că aducerea unui atacant este prioritară, dar Becali ar trebui să se concentreze şi asupra postului de portar. Helmuth Duckadam spune că, orice portar ar veni la Steaua, acesta trebuie să accepte că va fi rezerva lui Tătăruşanu.



"Steaua are nevoie de un portar cu experienţă, dar care să accepte statutul de rezervă, pentru că Tătăruşanu e pînă la urmă titular. Lui Cezar Lungu trebuie să-i dăm şansa să joace la echipa a doua, pentru că e tînăr şi  are nevoie de meciuri în picioare.



Revenirea lui Stanca e exclusă în acest moment. Oricum, prioritatea nostră este aducerea unui atacant, pentru că am rămas descoperiţi după plecarea lui Stancu", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea Sportro.



Mihai Stoica şi Marius Lăcătuş mai vor un portar, l-au convins de asta şi pe Gigi Becali şi s-au pus pe căutări. Dar n-au vorbit şi cu Duckadam! "Eu sînt mai mult un preşedinte de imagine. Managerul şi tehnicianul se ocupă de transferuri. Pînă acum nu m-a consultat nimeni în ceea ce priveşte portarul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.