Stranieri

Cine îl inspiră pe Loţi Boloni! » Trois femmes

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În conferinţele de presă, antrenorul aminteşte mereu de familie: de soţie, de mamă şi de bunică


"Soţia mea e mulţumită. Vă imaginaţi cum sînt eu!". Aşa şi-a exprimat Boloni bucuria după ultima victorie de la Lens, 2-0 cu Caen. Nu era o premieră. De foarte multe ori, la conferinţe, antrenorul face legătura cu familia pentru a exprima plastic o situaţie din fotbal.

Anul trecut, cînd a fost întrebat dacă este corect preţul transferului lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, Loţi a răspuns: "Nici un jucător nu valorează 96 de milioane de euro. Doar mama e atît de preţioasă".

În decembrie trecut, ca să demonstreze cît e de motivat la noua echipă, le-a povestit ziariştilor cum reacţionează "la jocurile de cărţi din familie. Inclusiv în acele momente mă implic sută la sută".

Ulterior, enervat de subiectul retrogradării, deseori adus în discuţie la Lens, a mărturisit: "Să nu repetăm aceleaşi întrebări. E ca atunci cînd eram mic şi bunica, o femeie grozavă, îmi punea mereu spanac pentru a deveni mai puternic. Şi timp de zece ani am urît spanacul!".


"Într-o carieră nebună de antrenor şi de jucător, am sentimentul că n-am fost un copil bun pentru mama mea. Şi mama a îmbătrînit..."
Loţi Boloni, antrenor Lens

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.