Campionate

Ruptură totală » Valdano nu a făcut deplasarea la Sevilla alături de echipă

Jose Mourinho, Jorge Valdano

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 25 ianuarie 2011

Directorul general al lui Real Madrid nu a făcut deplasarea alături de echipă pentru meciul din Cupa Regelui şi va ajunge miercuri la Sevilla, alături de preşedintele Florentino Perez.



Jorge Valdano îşi făcuse un obicei din a călători alături de echipă la meciurile din deplasare, însă relaţia tensionată pe care o are cu antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho, l-a făcut să pună capăt tradiţiei.

Valdano a făcut deplasarea alături de lotul echipei întotdeauna, din momentul în care Florentino perez l-a numit director general al clubului.

As.com a informat că Jose Mourinho i-a interzis lui Valdano să mai intre în vestiarul echipei înainte şi după meciuri şi nu vrea să-l mai vadă nici la Valdebebas. Se pare că "The Special One" îl somează pe Perez ca, în vară, să aleagă între el şi Valdano, iar în cazul în care preşedintele îl va alege pe oficialul madrilenilor, portughezul va părăsi Madridul, deşi mai are contract valabil încă două sezoane.

Relaţia Mourinho - Valdano a fost de la început dificilă, dar a devenit imposibilă cînd directorul general, chestionat fiind pe tema aducerii unui atacant a declarat, după remiza cu Almeria "Aveam unul, dar a rămas pe banca de rezerve".

Săptămîna trecută, Mourinho a fost întrebat dacă discută despre întăririle de care are nevoie cu Valdano. Răspunsul? "Eu discut cu Florentino Perez şi cu Jose Angel Sanchez (director general executiv)".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.