Campionate

Face presiuni să plece la Chelsea » Bye bye Torres?

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul i-a cerut lui Liverpool să reconsidere oferta de 40 de milioane de euro a campioanei. El are oricum o clauză eliberatoare de 58 milioane



Adebayor la Real? Dzeko la Manchester City? Van Bommel la Milan? Fleacuri. Roman Abramovici lucrează la un megatransfer: Fernando Torres! Patronul lui Chelsea i-a propus lui Liverpool 40 de milioane de euro pentru campionul mondial din 2010 şi are şanse bune să-l vadă în curtea sa pînă la finele lunii.

În primă fază, "cormoranii" au refuzat oferta. Dar se pare că e doar o strategie de a mai obţine bani în plus, pentru că şanse reale de a-l ţine pe internaţionalul spaniol pe loc nu sînt.

Atacantul în vîrstă de 26 de ani are o clauză eliberatoare în contract, cifrată la 58 milioane de euro, iar altfel decît în alţi ani, cînd manager era compatriotul Rafa Benitez, voinţa lui e de a pleca. I-a şi mărturisit-o noului patron, John Henry, împreună cu rugămintea de a reconsidera situaţia.


38 milioane euro e suma cu care Liverpool l-a cumpărat pe Torres în 2007 de la Atletico Madrid

6,6 milioane euro net anual încasează internaţionalul spaniol la "cormorani"


"Sînt mulţumit. Clubul face tot ce-i stă în putinţă pentru a întări echipa. Torres? Nu comentez"
Carlo Ancelotti, manager Chelsea


Bani de reconstrucţie
Milioanele pe care le va lua pe Torres, Liverpool le-ar investi în echipă. Potrivit tabloidului Daily Mirror, astfel s-ar putea rezolva rapid achiziţiile lui Luis Suarez (Ajax) şi Charlie Adam (Blackpool), aflate deocamdată în suspensie din cauza lipsei de lichidităţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.