Liga 1

Arpad Paszkany a avertizat că lista despărţirilor nu s-a încheiat: "Remanierea continuă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Deşi a renunţat la 8 jucători, şeful feroviarilor e sigur că poate ataca vîrful clasamentului cu lotul actual

CFR l-a cedat pe Culio la Galatasaray, pe Bjelanovic la Atalanta şi a dat afară încă 6 jucători în pauza de iarnă. Paszkany consideră că oricum lotul vişiniilor era supradimensionat. "Nu ştiu dacă mai aducem pe cineva, chiar şi aşa sîntem prea mulţi. Alta e problema la noi. Mi-aş dori să-i aducem pe jucătorii din lot la măcar 85 la sută din potenţialul lor. Trebuie făcute nişte reglaje corespunzătoare, la nivel motivaţional. Sîntem pe 8 din cauza mentalităţii unor jucători. Antrenorii au crezut în profesionalismul lor, dar au fost răsplătiţi cu o serie de meciuri în care atitudinea acestora a fost una lamentabilă. Nu poţi juca din amintiri", a spus Paszkany.

Boss-ul feroviarilor a urmărit cu atenţie primele două amicale din Antalya. Paszkany avertizează că clujenii vor continua să renunţe la jucătorii care nu vor da satisfacţie. "Nu sînt relevante cele două meciuri de pregătire de pînă acum. Olandezii erau din altă categorie, iar Metalurg se afla într-o altă fază a pregătirii. Cu toate astea, am remarcat atît unele aspecte pozitive, cît şi unele negative. Un lucru e clar. Remanierea va continua. A fost o primă garnitură, acum în iarnă şi va mai urma încă una, la finalul campionatului. Nu mai vreau să plătesc indolenţa. Jucătorii expiraţi din punctul de vedere al mentalităţii vor părăsi echipa. O să dispară toţi", a ameninţat Paszkany.


8 jucători au părăsit CFR-ul în această iarnă. Lor li se adaugă şi Tomas Costa pe care Porto l-a împrumutat în Chile

2,7 milioane de euro a încasat campioana României din transferurile lui Juan Culio şi Saşa Bjelanovici


"Poate vom recupera spiritul tineresc al CFR-ului, de acum 2-3 ani. Atunci nu aveam foarte mulţi jucători cu experienţă, dar era acea foame de succese"
Arpad Paszkany


Caută atacant
Clujul vrea să acopere plecarea lui Saşa Bjelanovici. Iuliu Mureşan a anunţat că gruparea din Gruia va încerca să aducă un jucător în compartimentul ofensiv. Ţinta clujenilor e brazilianul Moraes, însă concurenţa pentru transferul brazilianului e acerbă. Feroviarii mai au şi alte variante din Portugalia, dar discută şi cu Lucian Burdujan, liber de contract după despărţirea de Vaslui.


Paszkany a intentat divorţ
Paszkany divorţează de actuala lui soţie, Judith Kinga, cu care are doi copii. Finanţatorul lui CFR Cluj a intentat acţiunea în 18 ianuarie la Judecătoria Cluj, termenul fiind stabilit pentru 17 mai. Cei doi s-au separat de peste 2 ani, iar patronul feroviarilor are o relaţie cu Anamaria Feher, cu 20 de ani mai tînără decît el. Anamaria (21 de ani) este fotomodel şi a fost dansatoare în trupa solistei pop Andra.


INBOX
- Tony a semnat ieri un contract pe un an şi jumătate cu Vitoria Guimaraes. "Mi-am dorit să revin în Portugalia. Am cîştigat trofee la Cluj şi sînt gata să răspund unor noi provocări în cariera mea", a spus "Pitbull".
- Clujenii au plecat ieri în al doilea stagiu de pregătire al iernii. Portarul Călin Tiut a fost lăsat acasă, în timp ce De Zerbi, Amadio şi Piccolo vor ajunge duminică în Antalya, din Italia.
- Astra oferă 400.000 de euro pentru Cristi Bud. Atacantul vrea să rămînă la CFR. "Aş fi prins echipa şi dacă nu pleca Saşa. Golurile din amicale nu contează. Nu se poate spune că am dezamăgit la CFR, fiindcă nu mi s-au dat şanse să joc", a spus Bud.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.