Liga 1

Ciprian Damian: "Jovanovici vrea îşi formeze o imagine de jucător oropsit, dar nu este aşa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Ciprian Damian susţine că atacantul Nemanja Jovanovici a fost cel care a refuzat ajutorul clubului în problema cu permisul de şedere.  

"Vasluiul a demarat procedura pentru a obţine permisul de şedere, dar acesta nu se eliberează decît după ce vine angajatul să semneze. El trebuie să semneze de două luni, dar nu a vrut!", a explicat Damian.

Fotbalistul sîrb a anunţat că se va adresa FIFA deoarece nu şi-a încasat banii în ultimele 6 luni. "Vasluiul nu putea să-l plătească atîta timp cît a fost împrumutat la Alba Iulia. Cei de la Alba Iulia îi asigurau banii cît timp a jucat acolo, acest lucru este specificat în contractul de împrumut. Încearcă să îşi formeze o imagine de jucător oropsit, dar nu este aşa", a continuat Damian.

"Nu are de ce să se dreseze FIFA, cît timp are comisii în România, iar în contract este prevăzut că litigiile sînt rezolvate la comisiile de aici. Foloseşte acelaşi tipar ca în cazul lui Ljubinkovici", a comentat preşedintele galben-verzilor".

Ciprian Damian susţine că fotbalistul este sfătuit de avocatul său, Josep Vandellos, să se comporte aşa: "Va fi folosit ca martor în procesul pe care îl avem cu Lopez Caro la TAS, dar el nu mai era la echipă, fiindcă a fost dat afară exact de antrenorul spaniol".

Avocatul atacantului, Josep Vandellos, a anunţat azi prin intermediul unui comunicat de presă ca fostbalistului nu i-au fost respectate mai multe drepturi şi că se vor adresa intsanţelor FIFA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.