Liga 1

Kiriţă: "Torje la Hamburg? Nu trebuie să pierdă acest tren!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul fotbalist al lui Dinamo i-a sfătuit pe şefii din Ştefan cel Mare să-l lase să plece pe mijlocaşul Gabi Torje la Hamburg. Nemţii s-au înţeles deja asupra contractului cu impresarul jucătorului şi sînt dispuşi să plătească suma cerută de dinamovişti, 5 milioane de euro.

"Dacă oferta pentru Torje este reală, atunci ar trebui să plece. Nu ştiu dacă mai prinde un tren ca ăsta. Banii i-ar fi de ajutor lui Dinamo", a spus jucătorul lui Bursaspor.

Aflat în conflict cu şefii campioanei din Turcia, Giani Kiriţă încearcă să-şi rezilieze contractul, dar exckude o revenire a sa în Liga 1, la Dinamo. "Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo. Sper să-mi rezolv situaţia cu Bursa, dar tot sper de vreo două luni. Deocamdată nu am primit niciun răspuns. M-am săturat de această situaţie, vreau să joc! Mai am contract pînă în vară, dar nu vreau să aştept atît de mult".


Dinamo e la 10 puncte în spatele liderului şi a fost părăsită de fani. Totuşi, Kiriţă le transmite "cîinilor" că trebuie să-i readucă pe suporteri la stadion. "Suporterii o să aibă un cuvînt important de spus în ascensiunea lui Dinamo. O echipă fără suporterii nu poate face performanţă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.