Stranieri

Inter caută fundaş stînga. Pierde Chivu postul de titular?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 ianuarie 2011

Dezamăgiţi de evoluţia echipei în acest sezon şi, mai ales, de numeroasele erori din defensivă, şefii lui Inter Milano încearcă să cumpere în ultima zi de transferuri un fundaş stînga.

Conform Sky Sport, campioana Europei are pe listă 4 apărători ce pot evolua în banda stîngă: Domenico Criscito (Genoa), Pablo Armero (Udinese), Reto Ziegler (Sampdoria) şi Yuto Nagatomo (Cesena). Jucătorul de la Genoa e în pole position să ajungă la Inter, iar oficialii de pe San Siro sînt gata să-l cedeze şi pe Davide Santon, pentru a fi siguri că mutarea va fi perfectată.

Fundaşii lui Inter au dezamăgit iarăşi aseară, în meciul cu Palermo. Echipa lui Leonardo a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să întoarcă rezultatul după evoluţia extraordinară a noului venit Pazzini, care a înscris de două ori şi a obţinut penalty-ul din care Inter a înscris golul victoriei. Cristi Chivu, 30 de ani, nu a evoluat în meciul de ieri, fiind accidentat.

Chivu a fost folosit multă vreme fundaș stîngă pentru că așa cereau interesele echipei, dar el se simte cel mai bine pe postul de fundaș central, acolo unde dă și cel mai mare randament. De altfel, cele mai bune sezoane ale sale au fost cele în care evolua doar fundaş central.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.