Stranieri

Mutu mai aşteaptă o săptămînă revenirea la Fiorentina? » Ignorat!

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii Viola nu i-au răspuns "tricolorului" la telefon, n-a fost primit în cantonament cu echipa şi ar juca din nou pe 13 februarie


Calvarul lui Mutu la Florenţa nu s-a încheiat. Se părea că preşedintele Andrea Della Valle l-a iertat după ce şi-a cerut scuze şi că i se va permite din nou să se antreneze alături de colegi. Dar, deocamdată, nu s-a schimbat nimic. Nu e în echipă, n-a intrat în cantonament şi nimeni nu-i răspunde la telefon. Surse din apropierea clubului toscan susţin că şefii Viola ar fi ignorat toate încercările "tricolorului" de a-i contacta. Şi rebelul a rămas în aer.

Totuşi, Gazzetta dello Sport susţine că reintrarea lui Mutu este doar amînată. "Va fi reprimit în lot cînd va avea cap şi picioare pentru acest lucru". Explicaţia:
1. "Are încă probleme fizice şi îi lipseşte ritmul, chiar dacă a accelerat pregătirea individual".
2. "Aspectul psihologic e la fel de important. Adrian trebuie să demonstreze că s-a schimbat".

Gazzetta crede că "Mutu mai aşteaptă. Va rata partidele cu Genoa, miercuri, şi cu Parma, duminică. Şi e posibil să joace iarăşi la Fiorentina pe 13 februarie, în deplasarea de la Palermo".


3 săptămîni e perioada în care Adrian Mutu a fost "izolat" la Fiorentina, interzicîndu-i-se să se antreneze alături de echipă


Cesena, ultimul asalt pentru Mutu. Respins!
În Italia, perioada de transferuri s-a încheiat oficial aseară la ora 19:00. Iar cu 50 de minute înainte de final, Cesena a pornit un nou asalt la Mutu, oficialii alb-negrilor sperînd pînă în ultima clipă să-i convingă pe şefii Fiorentinei să-l cedeze pe atacant. Numai că răspunsul directorului sportiv Corvino a rămas neschimbat: "Nu!". Ziariştii italieni se întreabă care e motivul refuzului: "ofertă insuficientă, alegere politică sau pedeapsă?"

Mihajlovici demis?
Tensiunea creşte la Fiorentina. Încă o înfrîngere, 0-2 la Roma cu Lazio, şi locul 13, la doar 5 puncte de zona retrogradării, l-au înfuriat pe preşedintele Andrea Della Valle, care i-ar fi dat antrenorului Mihajlovici un ultim avertisment: dacă şi următoarele două meciuri (acasă, cu Genoa, şi la Parma) se încheie rău pentru Viola, atunci tehnicianul sîrb ar putea fi destituit!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.