Tenis

Djokovici a adus muzicanţi pentru a sărbători cîştigarea Australian Open » Petrecere balcanică

Articol de Roxana Fleşeru  —  marţi, 01 februarie 2011

Novak Djokovici a sărbătorit ca acasă cel de-al doilea trofeu cucerit duminică la Melbourne


Proaspătului campion de la Australian Open îi place să sărbătorească în stil mare astfel de victorii. A demonstrat-o încă o dată duminică noaptea, cînd abia după miezul nopţii a părăsit vestiarul, unde s-a petrecut în cel mai autentic stil balcanic. Cu muzicanţi sîrbi pe care însuşi Novak i-a dirijat! I-a invitat şi pe oficiali, pe angajaţii federaţiei australiene, pe sponsori şi pe oricine avea chef să împartă cu el şi cu echipa sa bucuria succesului.

"Mi-am pierdut vocea de cît am cîntat. A fost o petrecere specială pentru că nu s-a mai întîmplat pînă acum ca un cîştigător să aducă doi muzicieni la vestiare şi din asta să iasă o petrecere pe cinste. Am invitat pe toată lumea. Am ieşit de la vestiare, ne-am plimbat prin complex. Am plecat la două de acolo, asta e tot ce-mi mai amintesc", a spus Nole.

Chiar dacă a petrecut pînă tîrziu în noapte, sîrbul s-a trezit pentru a participa la sedinţa foto de a doua zi, destinată învingătorului. Cu trofeul în braţe, s-a integrat perfect în peisajul de la Melbourne.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.