Liga 1

Cosmin Matei face show în cantonament: "Cumetre, exchange!" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi a evoluat doar 20 de minute în amicalul cîştigat de stelişti cu 4-1 în faţa celor de la Sheriff, puştiul Cosmin Matei (19 ani) a reuşit să-l scoată din sărite pe Marius Lăcătuş. Iată trei exemple:

1. Chemat de la încălzire, Matei stătea pe margine şi aştepta să intre. "Hai, Tănase, la schimbare, că trebuie să intru!", i-a strigat Cosmin. "Unde să intri, mă? Stai aici, eu decid cînd intri, nu tu, de capul tău", i-a replicat Lăcă.


2. La o minge ieşită în aut, cei de la Sheriff s-au dus să repună balonul, dar arbitrul a dat aut pentru Steaua. "Cumetre, exchange!", i-a strigat Matei jucătorului moldovean. "Băi, ce cumetre, mă? Ai chef de caterincă pe teren, că poate îţi trag acum una!", i-a zis nervos Marius.


3. Lăcătuş către Matei: "Stai în faţa mingii, să nu execute repede!". Sheriff a executat repede, mingea a ajuns în careu şi Steaua a luat gol. "Băi, ce ţi-am zis eu, mă?!". Cosmin: "Păi, ăla care a primit mingea era liber", însă "Fiara" a avut ultimul cuvînt: "Mă iei la mişto? Dacă stăteai în faţa mingii, nu mai putea ăla să execute, nu mai avea cum să dea drumul repede la balon".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.