Liga 1

Steaua a plătit succesul cu Sheriff cu o accidentare horror a decarului ei » Tănase şi-a rupt mîna!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul Stelei a fost dus la spital după joc, a fost diagnosticat cu fractură de metacarp la mîna stîngă şi va sta cu braţul în ghips timp de 3 săptămîni


Lăcătuş şi MM s-au bucurat doar vreo 45 de minute de victoria confortabilă, 4-1 cu Sheriff Tiraspol, în primul amical al celui de-al doilea cantonament. Cristi Tănase s-a plîns de dureri mari la mîna stîngă, iar doctorul Radu Paligora a chemat de urgenţă o ambulanţă la hotel. Aceasta l-a transportat pe Tănase la o clinică de lux din Side, unde, după ce i s-a făcut o radiografie, diagnosticul pus a fost dur: fractură de metacarp 5, adică fractură a degetului mic.

I-a fost imobilizat braţul, iar doctorii l-au anunţat că va trebui să stea aşa vreme de 3 săptămîni. Cum în acest timp nu va putea juca, Tănase a ieşit complet din calculele lui Răzvan Lucescu pentru turneul echipei naţionale din Cipru, din perioada 3-9 februarie. Chiar dacă va rămîne în continuare în cantonamentul Stelei, decarul lui Lăcătuş nu va mai putea evolua în nici unul dintre următoarele 5 jocuri amicale, primul fiind mîine cu Diamo Zagreb.

Este al doilea jucător al roş-albaştrilor care acuză o accidentare gravă în perioada de pregătire după ce Latovlevici s-a ales cu o problemă la rinichi şi va suporta o intervenţie chirurgicală în Germania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.