Liga 1

Liderul din Serbia negociează cu fundaşul Rapidului » Partizan Bozo!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liderul din Serbia i-a oferit deja un contract lui Bozovici, pe care îl vrea din iunie


Intrat în ultimele 6 luni de acord cu Rapid, Vladimir Bozovici (29 de ani) îi ţine în joc de glezne pe giuleşteni şi îşi pregăteşte plecarea la vară.

Muntenegreanul are şanse mari să semneze cu Partizan Belgrad, liderul din Serbia. "Da, e corect, sîrbii ne-au făcut deja o ofertă clară. Nu mă mai întrebaţi de Rapid! Cu cei de acolo nici nu mai discutăm! Întrebaţi-l pe Dinu Gheorghe de ce", a anunţat agentul lui Bozo, Zvonko Milojkovici.

Partizan îi oferă fundaşului stînga 750.000 de euro pentru 3 ani de angajament, plus o sumă consistentă la semnătură. Bozovici cîştigă în acest moment 150.000 de euro anual şi a condiţionat prelungirea contractului cu Rapid de un acord cu 200.000 de euro per stagiune, cu 20.000 peste ce i-au propus şefii din Grant.


"Nu ştiu dacă e vorba de un ultimatum, dar le-am spus lui Lazăr şi lui Bozovici să se hotărască mai repede şi să-mi spună ce au de gînd să facă"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Nu am discutat deocamdată cu cei de la CFR, nu ştiu de vreun interes din partea lor pentru Bozo. Sînt însă alte echipe din Liga 1 care îl doresc"
Zvonko Milojkovici, impresar Vladimir Bozovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.