Liga 1

Albanezul Bakaj a semnat pe cinci ani cu Dinamo!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE / Clubul Dinamo a confirmat ştirea postată pe gsp.ro. Într-un comunicat publicat pe site-ul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, preşedintele C. A. Nicolae Badea şi antrenorul Ioan Andone şi-au spus primele impresii:

NICOLAE BADEA: “Ma bucur ca am finalizat tratativele cu clubul Dinamo Tirana pentru transferul internationalului albanez. Sunt convins ca Elis Bakaj nu va avea probleme de acomodare pentru ca are spirit de dinamovist… Ii doresc sa-l depaseasca pe Demollari, unul dintre preferatii tribunei dinamoviste, atat ca atasament fata de echipa, cat si la numarul de goluri pentru Dinamo!”

IOAN ANDONE: “Am primit referinte foarte bune despre Bakaj. E un jucator de valoare, la 23 de ani are aproape 200 de jocuri in prima liga a Albaniei, plus echipa nationala si loturile de juniori”

-------------------

Elis Bakaj, mijlocaşul albanez al lui Dinamo Tirana, despre care Gazeta Sporturilor a scris că negociază cu Dinamo, a semnat azi un contract pe cinci ani cu roş-albii. Vezi aici secvenţe filmate cu Elis Bakaj! (video)

Bakaj, 23 de ani, a venit în această seară la Bucureşti, a semnat contractul, dar mîine pleacă din nou în Albania pentru că este convocat la echipa naţională a ţării sale.

12 selecţii are Bakaj la echipa naţională a Albaniei, fără a reuşi vreun gol

10 goluri a marcat Elis Bakaj în cele 15 partide jucate pentru Dinamo Tirana în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.