Liga 1

Prepeliţă, acum o săptămînă: "E debandadă mare la echipă, vreau să plec!". Astăzi: "Sîntem o echipă unită"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii Universităţii Craiova evită să vorbească în presă despre scandalul din această iarnă de la club. Mijlocaşul Andrei Prepeliţă se axează doar pe antrenamente şi amicale, încercînd să nu se  implice în scandalurile grupării.

"Eu zic că e linişte la echipă, noi, băieţii, sîntem uniţi. N-avem de ce să fim supăraţi, sînt alte discuţii ce nu ne privesc. Scandalul e la nivel înalt, eu sper doar că echipa este pe drumul cel bun. Trebuie să mai vină jucători, să fim şi mai puternici. Mai sus vrem în clasament, mai jos nu e bine", a spus mijlocaşul.

Prepeliţă şi-a schimbat total declaraţiile după o discuţie cu Adrian Mititelu. El declarase unor apropiaţj în urmă cu o săptămînă că s-a săturat de debandada de la echipă şi vrea să plece. "Ne-au trimis să ne rupem picioarele prin noroaiele de la Govora. Au rămas doar copiii aici. De ce să mai stau?! Să mă fac de rîs?! Nu mi-am mai luat banii de patru luni".

Andrei Prepeliţă, în vîrstă de 25 de ani, a ajuns în 2007 la Universitata Craiova, evoluînd în 108 meciuri şi a marcat 7 goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.