Campionate

Micah Richards şi De Jong s-au accidentat reciproc » "Cetăţenii" turmentaţi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 februarie 2011

Fază de coşmar în minutul 35 al partidei Birmingham - Manchester City (2-2). Încercînd să respingă mingea cu capul, Micah Richards (foto) a căzut pe capul colegului său de la City, Nigel de Jong. Fundaşul englez a ieşit pe targă cu masca de oxigen, dar mijlocaşul olandez a reintrat pe teren cu un bandaj, rezistînd pînă la pauză, cînd a fost înlocuit cu Vieira.


ITALIA. Paralizat 5 minute!
Nicola Legrottaglie (foto) a trăit clipe de groază la debutul la Milan (0-0 cu Lazio). Lovit cu genunchiul în cap de Kozak, fostul juventin a dormit o noapte la spital, avînd nevoie de 5 puncte de sutură la frunte. Legrottaglie a rămas complet paralizat 5 minute după contuzia din zona cervicală, ce i-a atins măduva spinării! Stoperul de 34 de ani va lipsi două săptămîni.


GERMANIA. 3 milioane pentru Robben
Bayern a reuşit să stingă conflictul cu federaţia olandeză în "cazul Robben". Selecţionata batavă va juca un amical cu formaţia lui Van Gaal pe 22 mai 2012, la Munchen, încasările de 3 milioane de euro urmînd să revină bavarezilor. Bayern solicitase despăgubiri, după ce Robben fusese folosit nerefăcut la CM din vară şi s-a rupt, absentînd 6 luni.


inbox
- SĂPUNARU a fost lăudat de "O Jogo" după eşecul lui Porto (0-2 cu Benfica), în turul semifinalelor Cupei Portugaliei: "A fost cel mai energic din apărare".
- TONI îl face praf pe Van Gaal, fostul antrenor de la Bayern: "Ca să ne arate că are ouă şi că poate chema pe bancă pe cine vrea el, şi-a dat pantalonii jos. Nu am văzut aşa nebun!".
- DEL PIERO a cerut Primăriei din Torino 7 permise de acces în zona cu trafic limitat, motivînd că vrea să scape de asaltul fanilor juventini. A fost refuzat.
- ADEBAYOR a semnat la debutul pe "Bernabeu" prima reuşită pentru Real, dar şi golul 5.000 din istoria clubului pe stadionul madrilen. Primul fusese înscris de Jose Giralt, în 1903.
- FIFA a adoptat în unanimitate posibilitatea de a face a patra schimbare în cazul în care jocul ajunge în prelungiri. Ca să se aplice, propunerea trebuie aprobată de International Board.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.