Liga 1

MM & Compania - Antrenori 4-0

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri dimineaţă, s-a jucat un meci inedit între oamenii din staff-ul administrativ al Stelei, în frunte cu MM Stoica, şi colaboratorii lui Lăcătuş, aceştia din urmă fiind surclasaţi


Profitînd de faptul că Lăcătuş nu a scos ieri dimineaţă echipa la antrenament, chiar pe terenul unde Steaua îşi face zilnic şedinţele de pregătire s-a organizat un meci pe teren redus între oamenii din staff-ul echipei.
S-au făcut două echipe. La "galbeni" au evoluat oamenii de birou: MM Stoica, Narcis Răducan, Marius Ianuli şi Răzvan Rotaru, iar la albaştri colaboratorii lui Lăcătuş: Edi Iordănescu, Gabriel Caramarin, Horea Codorean şi Eugen Nae, toţi foşti fotbalişti.

S-a jucat tare, fără menajamente şi, cu toate că MM a evoluat accidentat, echipa staff-ul administrativ a făcut show pe teren şi şi-a surclasat adversara. Scorul a fost 4-0, Iordănescu jr. şi compania plecînd extrem de nervoşi de pe teren. Golurile au fost marcate de Marius Ianuli (3) şi Răzvan Rotaru.

La final, echipa învingătoare a realizat o poză pentru GSP. "Poza campionilor!", a glumit MM, care alături de Mache, Narcis şi ofiţerul de presă a luat o cupă plină cu bomboane din holul hotelului şi s-au fotografiat victorioşi: "Noi sîntem campionii, iar ăsta e trofeul!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.