Stranieri

Bogdan Stancu a marcat primul său gol în Turcia. Dar Galata a pierdut în Cupă: 2-3! » În zadar!

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

O minge plasată superb de fostul stelist de la marginea careului. Numai că, după eşecul de la Gaziantep, Hagi are probleme în “sferturi”



Cum campionatul e terminat pentru Galatasaray, locul 10, la 17 puncte de liderul Trabzon, Cupa Turciei părea colacul lui Hagi de salvare. Dar şi acest obiectiv se îndepărtează. A pierdut cu 3-2 la Gaziantep, în prima manşă a "sferturilor", şi, la cît de inconstant joacă, nimeni nu garantează că se va califica în semifinale.

Aseară, Bogdan Stancu a fost în sfîrşit titular şi a reuşit un gol splendid. În minutul 63, aflat la marginea careului, şi-a aşezat mingea şi a trimis-o perfect, la semiînălîime, lîngă bară. Era 2-1 pentru "leii" din Istanbul. Numai că apărarea a dezamăgit din nou. În 11 minute, a fost depăşită de două ori, iar Zapata n-a avut cel mai inspirat debut.

3-2 scor final pentru Gaziantep, prima înfrîngere în Cupa Turciei a lui Hagi, care mai are o şansă: pe 2 martie, acasă, pe noul "Turk Telekom", are ocazia revanşei. Dacă nu, va pierde tot. Şi, posibil, şi postul la Galatasaray.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.