Campionate

Beckham va semna cu Tottenham... în noiembrie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 februarie 2011

Harry Redknapp e hotărît să-l aducă pe David Beckham la Tottenham, deşi precedentele încercări de a-l împrumuta de la LA Galaxy au eşuat. Managerul de pe White Heart Lane vrea să-i ofere un contract lui Beckham după ce fostului internaţional îi va expira actuala înţelegere cu gruparea din Los Angeles, adică în noiembrie, cînd fotbalistul va avea 36 de ani.

"Mi-ar plăcea să accepte. Îmi place foarte mult de Beckham, s-a văzut şi la antrenamente că e un fotbalist de clasă şi are un cuvînt greu de spus în vestiar", a spus Redknapp.

David Beckham a fost foarte aproape să semneze cu Tottenham în urmă cu o lună, cînd gruparea londoneză ajunsese la un acord de împrumut cu LA Galaxy, dar şefii de pe White Heart Lane au anulat înţelegerea cînd au aflat suma pe care trebuie s-o plătească pentru asigurarea medicală a jucătorului. În cele din urmă Beckham a ajuns la Londra numai pentru a se antrena cu Tottenham, iar peste cîteva zile este aşteptat la reunirea echipei sale.

Spurs e pe locul 5 în Premier League, cu 41 de puncte, iar Harry Redknapp a stabilit ca obiectivul echipei să fie o calificare în Liga Campionilor. Intră pe campionate.ro pentru rezultatele şi statisticile din Premier League!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.