Stranieri

Chivu admite că a dat cu pumnul fără motiv: n-a fost provocat! » Fără alibi

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorul" le-ar fi mărturisit conducătorilor lui Inter şi prietenilor că acel moment de nebunie n-a fost o reacţie la un gest sau o frază a lui Marco Rossi



Chivu nu are deloc alibi pentru clipa de nebunie în care l-a lovit pe Marco Rossi! Pumnul dat joi din spate stoperului barez şi care îl costă 4 etape de suspendare a venit chiar din senin. Ziarul Corriere dello Sport a dezvăluit că fundaşul lui Inter ar fi recunoscut că nu a fost şicanat.

"Nu a existat nici o provocare din partea lui Rossi faţă de Chivu. Nu a existat nici o frază şi nici un gest special care să-l fi determinat pe român să-l pocnească pe jucătorul lui Bari. A mărturisit-o chiar frundaşul milanez conducătorilor clubului şi prietenilor săi", scrie ziarul italian.

Informaţia este confirmată de insistenţa cu care Chivu a vrut să stingă conflictul. Deşi şi-a cerut iertare după meci, izbucnind în lacrimi în faţa camerelor TV, căpitanul "naţionalei" l-a sunat şi vineri pe Marco pentru a-şi prezenta scuzele. "Cristian mi-a dat telefon încă o dată şi a spus că regretă profund gestul. Cazul este definitiv închis pentru mine. Sînt episoade care nu ar trebui să se întîmple, însă cele patru etape de suspendare primite mi se par o decizie justă".


Amenda donată în scop caritabil
Deşi Comisia de Disciplină nu i-a dat şi sancţiune financiară, Chivu nu scapă de amendă. Inter nu-l iartă şi, potrivit regulamentului de ordine interioară al clubului milanez, Cristi trebuie să plătească pentru acel pumn de joi. Suma, cifrată la cîteva mii de euro, nu intră în casieria campioanei Italiei, ci va fi donată chiar de fundaşul român în contul unei organizaţii caritabile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.