Stranieri

Chivu e susţinut de dinamovişti: "Ce a făcut e neplăcut, poate a fost doar un accident!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cristi Chivu, e un model, pentru toţi!" e sprijinul pe care căpitanul Naţionalei îl primeşte,de la tricolori. Chivu i-a dat un pumn unui jucător de la Bari în timpul meciului. "A fost, un accident!" sunt convinşi, dinamoviştii. Chivu a dat cu pumnul şi a fost suspendat aproape 2 luni în Italia. S-a întâmplat şi la case mai mari, însă nimeni nu-l condamnă pe căpitan. Tricolorii îi sunt alături.

"Sigur, e un gest care nu e plăcut, dar eu, jucând fotbal, îl înţeleg perfect", i-a transmis cel mai experimentatn jucător din lotul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. "E păcat, e căpitanul echipei naţionale. Eu cred că a fost un accident",  a spus şi Dragoş Grigore, aflat în Cipru, la acţiunea echipei naţionale

Vlad Munteanu este sigur că Chivu nu va mai repeta isprava din meciul cu Bari şi îi transmite să se gîndească şi la familie. "Familia e cea mai lovită de acest gest şi sînt sigur că nu o să se mai întîmple",  a declarat jucătorul revenit la Dinamo în această iarnă.

În minutul 60 al meciului Bari - Inter Milano, scor 0-3, Chivu l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi, însă arbitrul Andrea Romeo nu a văzut faza şi nu l-a eliminat pe jucătorul român.

Jucătorul român a fost suspendat patru etape, pe baza imaginilor video, şi va lipsi la partidele cu AS Roma (etapa a XXIV-a, duminică), cu Juventus Torino (etapa a XXV-a - 13 februarie), cu Fiorentina (restanţă din etapa a XVII-a - din 16 februarie) şi cu Caglia­ri (etapa a XXVI-a - 19 februarie).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.