Handbal

Bojana Popovici: "Am fost surprinsă să aflu că Anja e la Vîlcea!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bojana Popovici e vedeta echipei Buducnost Podgorica, adversara de duminică a Oltchimului în grupele principale din Liga Campionilor.

Bojana a lucrat cinci ani cu Anja Andersen, noul antrenor al Oltchimului şi îii datorează acesteia toate performanţele sale în handbal.

"Am fost surprinsă să aflu că Anja Andersen a acceptat să vină la Oltchim să antreneze. Credeam că se va concentra exclusiv pe activitatea sa din Danemarca, coaching la şcoala ei de handbal. E uimitor că ea vrea să se implice iar în handbal", a declarat Bojana. "Deşi nu mai sînt în Danemarca şi nu mai am contact direct cu ea, am rămas foarte bune prietene. Am sunat-o cînd am auzit că merge la Vîlcea şi mi-a confirmat", a adăugat Bojana. "Anja a însemnat foarte mult pentru mine în creşterea mea ca jucătoare. Ea m-a luat de la Nis la Slagelse. Mai tîrziu am ales să merg la Viborg, dar în toţi anii cît am fost în Danemarca, am avut o relaţie strînsă", a încheiat cea mai valoroasă jucătoare de la Buducnost, adversara de duminică a Oltchimului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.