Handbal

Anja Andersen vine doar la meciuri!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noul antrenor al Oltchimului, Anja Andersen, va face naveta între România şi Danemarca. Ea nu va veni decît la partidele de Liga Campionilor



Anja Andersen a preluat banca tehnică a Oltchimului, dar are un regim special. Daneza are stipulat în contract faptul că va pregăti echipa doar la meciurile de Liga Campionilor şi nu va rămîne la Rîmnicu Vîlcea în toate cele patru luni, perioadă pentru care a semnat cu Oltchim. De altfel, luni, imediat după meciul cu Buducnost, Anja a plecat la Copenhaga împreună cu prietena ei, Tina. Se vor întoarce abia joi, cu o zi înaintea plecării în Spania a echipei vîlcene pentru meciul cu Itxako Estella de pe 12 februarie. Andersen va ţine în tot acest timp legătura cu secunzii săi de la Oltchim, Aurelian Roşca şi Maria Torok Duca. Aceştia vor face antrenamentele după un program riguros, lăsat de chiar Anja Andersen.


Daneza ar fi vrut să rămînă în România, dar momentan nu poate. Ea are o şcoală de handbal la Copenhaga şi va trebui să meargă trei zile pe săptămînă acolo. "Am nevoie de timp la Vîlcea, dar veţi vedea o echipă care va creşte de la meci la meci. Le voi arăta jucătoarelor handbalul la un alt nivel. Vreau să-mi văd jucătoarele strălucind. Echipa are un mare potenţial şi cred că poate cîştiga Liga Campionilor", a spus Anja.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.