Liga 1

Fraţii Costea s-au trezit! » Atacanţii Craiovei au aratăt poftă de joc

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei doi au lucrat faza golului şi au arătat altă poftă de joc faţă de primul amical, în care s-au încurcat şi s-au certat pe teren Vezi rezumatul meciului cu Mlada, 1-1 (video)



Al doilea joc de verificare pentru Universitatea în stagiul din Antalya, al doilea meci bun realizat de trupa lui Napoli. Italianul a făcut două schimbări faţă de primul joc, una forţată, Stoianof fiind accidentat, în timp ce Gîngioveanu a pierdut echipa din cauza prestaţiei slabe din meciul cu Şinik. A rezultat un meci consistent pentru olteni, cu multe bile albe şi puţine negre.


BILE ALBE
1. Mihai Costea n-a mai fost folosit ca mijlocaş dreapta, ci pe partea opusă, în stînga, şi jocul său s-a schimbat în bine. S-a simţit în largul lui şi a şi marcat.
2. Florin Costea a fost şi el mult mai conectat la joc. A conlucrat perfect cu fratele său, cei doi prelucrînd şi faza golului, Florin pasînd subtil cu călcîiul spre Mihai.
3. Zoro, încă o confirmare, David Lopez şi-a revenit. Stoperul ivorian adus împrumut de la Benfica a fost la fel de sigur ca în primul amical, în vreme ce ieri David Lopez a evoluat bine în faţa unei echipe mult peste precedenta adversară.


BILE NEGRE
1. Gîngioveanu şi Firţulescu au fost ieri pitici şi la propriu, şi la figurat. Au jucat în a doua repriză, au intrat însă prea relaxaţi, au greşit multe mingi şi l-au exasperat pe Napoli.
2. Walter Lopez a făcut un meci slab, a fost schimbat la pauză, iar evoluţia înlocuitorului său, Buşu, ar trebui să-l pună pe gînduri pe fundaşul uruguyan.


U Craiova - Mlada Boleslav 1-1 (1-1)

A marcat pentru Craiova: M. Costea (33)
U Craiova: Hotoboc - Dănănae (Ologu, 86), Zoro (Gîngioveanu, 46), D. Lopez (Gugu, 69), W. Lopez (Buşu, 46) - Prepeliţă, Wendell (Ciucă, 550, D. Stoica, M. Costea (Fîrţulescu, 55) - Fl. Costea (Bujor, 69), M. Roman (Crăciu, 46) (Surugiu, 69)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.