Handbal

Talida Tolnai: "Înseamnă foarte mult această victorie. Anja ne-a susţinut şi ne-a încurajat şi atunci cînd am greşit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oltchim Rîmnicu Vîlcea a cîştigat primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor, împotriva celor de la Buducnost, scor 21-20.

Talida Tolnai a fost îmbrăţişată şi felicitată de antrenoare după meciul extraordinar pe care l-a făcut. Portarul României a primit două lovituri în plină figură şi a fost dezamăgită că niciuna dintre adversare nu a venit să-şi ceară scuze.

"Mulţumesc Domnului că sînt sănătoasă. Am început cu dreptul şi sper să o ţinem tot aşa. Înseamnă foarte mult această victorie. Anja ne-a susţinut şi ne-a încurajat şi atunci cînd am greşit. Este important că ne-am făcut treaba bine şi am cîştigat", a spus Talida Tolnai după meci.

"Meciul a fost foarte greu. Am simţit că nu se mai termină. Ne-am dorit această victorie pentru public şi pentru Anja care este o antrenoare super. Este un pedagog foarte bun. Ne încurajează mereu şi spune că greşeala face parte din joc. Este important să credem în puterea noastră. Am fost mai unite şi pînă la următorul meci vom rezolva toate problemele pe care le mai avem în atac şi în apărare. Această victorie este importată, dar vrem să creştem de la meci la meci", a spus Valentina Elisei după partida cu Buducnost.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.