Stranieri

Stancu a dat gol şi de ziua lui Hagi » Dezlănţuit

Articol de Daniel Scorpie, Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce punctase joi în Cupă, fostul stelist a marcat ieri şi la primul meci ca titular în campionat pentru Galatasaray (4-2 cu Eskisehir), care a reuşit cel mai bun joc



Hagi respiră mai liniştit la Istanbul. Învins joi în Cupa Turciei, "Regele" a avut parte de un frumos cadou la o zi de la aniversarea a 46 de ani. Galatasaray a bătut-o ieri (4-2) pe Eskisehir, echipă neînvinsă în campionat de 3 luni, după cel mai bun joc de la revenirea antrenorului român!

Bucuria a fost cu atît mai mare cu cît triumful are şi tuşa lui Bogdan Stancu. La primul joc ca titular în Super Lig, fostul atacant stelist a reuşit să puncteze. VIDEO: Liber la 9 metri, "Motanul" l-a executat pe Ivesa din pasa lui Kazim Kazim, printr-un şut cu dreptul (14), fază la care l-a accidentat involuntar pe portarul oaspeţilor. Era golul ce dubla avantajul oferit de Lorik Cana. Pînă la pauză s-a făcut chiar 3-0, Kewell risipind aparent emoţiile.

Galata n-a mai fost la fel de insistentă, deşi Stancu a mai tras două şuturi. În două minute, Burhan Eşer (75) şi Umit Karan (77) l-au învins pe Zapata, fără vină la goluri, iar cei 32.000 de fani au trăit finalul cu sufletul la gură. Baros, din cornerul bătut de Stancu, a lovit însă imediat (81) şi "Cim Bom" înscria în premieră 4 goluri în acest campionat, toate reuşite de străini!, făcîndu-l fericit pe Hagi.


2 goluri a marcat Bogdan Stancu în 4 meciuri pentru Galatasaray. Cel de ieri a fost însă primul în campionat, în 166 de minute jucate

5,88 km a alergat fostul stelist în prima repriză, el şi Culio fiind cei mai buni jucători ai lui Hagi la acest capitol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.