Diverse

Piqué a postat pe Facebook o poza cotată la 150.000 de euro!

Puyol, Pique, Shakira, Malena Costa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gerard Pique, fundaşul central al Barcelonei, şi cîntăreaţa de origine columbiană Shakira şi-au sărbătorit împreună ziua de naştere. Încă din vara trecută, tabloidele din Spania au scris că cei doi ar avea o relaţie amoroasă, însă ambii au negat pînă acum. Duminică seara, fotbalistul catalan a postat o poză  pe contul său de Facebook, în care apare alături de Shakira şi de alţi prieteni la petrecerea la care ambii (sînt amîndoi născuţi pe 2 februarie) şi-au sărbătorit ziua de naştere.

 

El are 24 de ani, ea 34. Nici unul dintre ei nu a confirmat oficial că ar fi împreună, însă toate indiciile par să arate că nu e doar un zvon povestea lor de dragoste. Alături de Pique şi Shakira mai apar în poză căpitanul Barcelonei, Carles Puyol, prietena acestuia, fotomodelul Malena Costa, fratele Shakirei şi alţi cîţiva amici ai sărbătoriţilor.

Tabloidele din Spania ajunseseră să promită recompense incredibile pentru o poză cu Pique şi Shakira împreună. 150.000 de euro ar fi primit cel care ar fi reuşit să îi surprindă pe cei doi. Fotbalistul le-a stricat planurile şi a postat el însuşi rîvnita fotografie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.