Liga 1

Dorinel Munteanu: "Avem continuitate şi nu ne mai sperie niciun adversar"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanatik Show: Liderul Ligii 1, Oţelul Galaţi, a cîştigat astăzi primul meci amical din Antalya, în compania polonezilor de la GKS Belchatow, scor 6-0, iar tehnicianul Dorinel Munteanu s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

"Sînt extrem de mulţumit după acest prim joc de pregătire.  Nu putem să mai spunem că sîntem la început de drum, avem continuitate şi mă aştept la victorie în orice meci, indiferent de adversar. Nu mă gîndesc la declaraţiile celorlalţi conducători din Liga 1. Mă gîndesc numai la echipa mea şi cum pot să îmbunătăţesc jocul", a spus Dorinel Munteanu.

Antrenorul Oţelului a analizat şi transferul ivorianului Lacina Traore în Rusia, la Kuban Krasnodar, declarîndu-se fericit că a scăpat de un atacant de o asemenea valoare, în retur. "Traore a fost un jucător important pentru CFR Cluj, poate cel mai important, şi plecarea sa slăbeşte echipa clujenilor, dar nici Kapetanos nu este un vîrf de neglijat", a spus Dorinel Munteanu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.