Liga 1

Medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, crede că Steaua face o mare greşeală dacă îşi tratează accidentaţii prin metoda centrifugării sîngelui

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aflat în Cipru cu echipa naţională, Pompiliu Popescu (foto) a declarat: "Metoda centrifugării sîngelui are rezultate îndoielnice. Vă dau doar cîteva exemple. Din cauza folosirii acestei metode de recuperare Daniel Niculae are probleme şi nu poate juca nici acum, după 4 luni de la accidentarea suferită la gleznă, la meciul cu Franţa. La fel şi Dorin Goian", a spus Popescu.

"Tot din cauza tratamentului cu sînge centrifugat Szekely a stat 7 luni de la operaţia de menisc, după care în mod normal recuperarea durează trei săptămîni. Emeghara păţeşte ce păţeşte tot din cauza asta".

 

Doctorul "naţionalei" ironizează şi faptul că medicul Stelei, Radu Paligora, consideră metoda ca fiind una revoluţionară: "Acest procedeu există de 5 ani în România şi se face la Medsport , la doctorii  Angelescu şi Irimia, precum şi şi la Medlife. Abia acum au descoperit-o însă şi cei de la SMC".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.