Nationala

Titularii din meciul de mîine cu Cipru sau Suedia s-au antrenat singuri în această dimineaţă

Articol de Viorel Tudorache, Cristi Preda (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu pregăteşte în paralel cu meciul amical cu Ucraina, din această seară, şi partida de mîine cu Cipru sau Suedia.

Astfel, selecţionerul a lucrat în această dimineaţă, de la 11:00,  doar cu  titulari de mîine: Tătăruşanu - Râpă, D. Grigore, Tamaş, Sălăgeanu - Torje, Ropotan, Florescu, Zicu - B. Stancu, Marica. Acestora li s-a mai alăturat portarul Silviu Lung jr.

Ciprian Tătăruşanu şi Bogdan Stancu au sosit abia aseară în cantonamentul naţionalei.

Ceilalţi tricolori au rămas liberi la hotelul Grecian Bay din Agia Napa.

La numai zece metri de terenul de antrenament al românilor s-a pregătit  naţionala Suediei, printre jucătorii nordicilor regăsindu-se şi atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovici. Acesta l-a căutat din priviri pe Cristi Chivu, bunul său prieten de pe vremea cînd evolua la Ajax Amsterdam şi Inter Milano, dar fără succees, căpitanul naţionalei României fiind menajat pentru turneul din Cipru.

Răzvan Lucescu a anunţat că va începe meciul de diseară, de la 20:30, direct pe TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.ro, în următoarea formulă: Pantilimon - Maftei, Gardoş, Papp, Raţ - Roman, G. Mureşan, Alexa, Deac - Sburlea, G. Bucur.


În funcţie de rezultatul partidei cu Ucraina, România va întîlni Cipru sau Suedia pe 9 februarie, zi în calendarul UEFA în care echipele de club sînt nevoite să lase la loturi fotbaliştii convocaţi.


Iată lotul prezent în Cipru:
Portari: Pantilimon, Tătăruşanu, S. Lung jr.
Fundaşi: Râpă, Maftei, Tamaş, D. Grigore, Gardoş, Papp, Raţ, Sălăgeanu
Mijlocaşi: Torje, M. Roman, Ropotan, Alexa, Zicu, I. Apostol, G. Mureşan, Florescu, Silviu Ilie, Deac
Atacanţi: B. Stancu, Gh. Bucur, Sabrin Sburlea, Marica, L. Ganea

România joacă diseară primul meci din Turneul din Cipru, împotriva naţionalei Ucrainei. Meciul va începe la ora 20:30 şi va fi transmis de TVR2. Partida va fi liveTEXT pe gsp.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.