Liga 1

Liţu s-ar putea întoarce la Steaua în această iarnă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a ratat transferul brazilianului Junior Moraes, de la Gloria Bistriţa, Gigi Becali caută un alt atacant. În timp ce Mihai Stoica testează mai multe piste din străinătate, patronul echipei din Ghencea încearcă să-l aducă pe Axente, însă finanţatorul Timişoarei nu e dispus să renunţe la atacantul de 23 de ani. În aceste condiţii, soluţia de rezervă a lui Becali e atacantul lui Gaz Metan, Alin Liţu, împrumutat de Steaua la Mediaş pînă în vară.

"Steaua îl poate lua pe Liţu oricând în perioada de transferuri, însă doar să-l păstreze şi nu să-l împrumute la o altă echipă. Noi am colaborat bine cu echipa din Ghencea, mai ales că nu ne-au cerut bani pentru jucătorii împrumutaţi" a spus Ioan Horoba, preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, la televiziunea sportro.

Alin Liţu, în vîrstă de 24 de ani, a jucat în 18 meciuri în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş şi a marcat de 4 ori. Jucătorul Stelei a jucat ultima oară în Ghencea în sezonul 2008-2009. El a mai fost împrumutat cîte un sezon la Jiul Petroşani, Gloria Buzău şi ASIL Lysi (Cipru).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.