Liga 1

Poli nu a reuşit să înscrie nici în faţa unei echipe de liga a doua din Serbia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişorenii au pierdut amicalul de ieri cu Banat Zrenjanin, iar atacanţii lui Uhrin au dat din nou rateuri


Coşmarul lui Dusan Uhrin pe banca Timişoarei prinde contur după reprezentaţia lamentabilă de ieri, cînd Poli a întîlnit Banat Zrenjanin, echipă de liga a doua din Serbia. Deşi bănăţenii se aşteptau la un galop de sănătate, care să le repare moralul după meciurile încheiate fără gol marcat în cantonamentul spaniol, partida a accentuat criza de idei ofensive a echipei.

Timişorenii au încheiat o nouă partidă fără gol marcat şi l-au exasperat pe Uhrin, care i-a încercat pe toţi cei cinci atacanţi pe care i-a avut la dispoziţie! Cehul a mizat încă din primul minut pe experienţa lui Goga şi Magera, dar "Poetul" a fost singurul care a pus în pericol poarta adversă cu un şut scos de portarul sîrb de sub bară (38). Lovitura de graţie a venit cu doar două minute înainte de pauză, cînd Vukici a profitat de o nouă gafă din defensiva timişoreană şi a înscris singurul gol al partidei.

Asalt în repriza a doua
Montaţi la pauză, alb-violeţii au asediat poarta gazdelor, dar Mircea Axente nu a găsit soluţia de finalizare, deşi a avut patru ocazii mari de a înscrie. Sîrbii au replicat printr-o bară în minutul 67, dar ultimul cuvînt i-a aparţinut lui Nikolici (75), care a ratat din 8 metri Atacanţii lui Poli au reuşit să înscrie doar un singur gol în ultimele 6 meciuri de pregătire.


3 goluri din acţiune au marcat timişorenii în ultimele 6 meciuri

7 goluri în 7 meciuri de pregătire au marcat alb violeţii


Banat Zrenjanin - Poli 1-0
A marcat: Vukici (43)
Poli: Taborda - Helder, Burcă, Cisovsky, Krejci - I. Matei, Poparadu, Tameş, Rocha - D. Goga, Magera. Antrenor: Dusan Uhrin jr.. Au mai jucat: Lepmets, Mera, Al. Popovici, Axente, Nikolici, Zăgrean

"Eu am fost la Bucureşti şi nu am toate datele despre ce s-a întîmplat la amical. Vom face o analiză, dar mai importante sînt rezultatele din primele etape din campionat"
Gheorghe Chivorchian, director general Poli

Nouă absenţi
Uhrin nu s-a putut baza pe nouă jucători la amicalul de ieri cu Banat Zrenjanin. Alexa, Pantilimon, Zicu şi Ricketts au fost convocaţi la echipele naţionale, iar Scutaru, Sepsi, Bourceanu, Curtean şi Luchin au fost menajaţi. Şi Pătraş a lipsit de la amicalul de ieri, el fiind convocat la naţionala Moldovei.

Iancu, atac la Răzvan
Marian Iancu a lansat ieri un atac furibund la adresa selecţionerului. "Ce realizare are Sburlea pentru a fi convocat în locul lui Goga la naţională? Nu înţeleg de ce a fost convocat şi Grigore? Pentru că este de la Dinamo şi cineva are interese? Nu ştiu cu ce ocazie este pe acolo, cînd eu am doi fotbalişti, Luchin şi Scutaru, care au fost la toate meciurile naţionalei U21", a sunat ofensiva lui Iancu. "Eu ştiu că domnul Iancu era disperat să-i ia pe Roman şi pe Sburlea de la Braşov. La cît se pricepe domnul Iancu la fotbal mă aşteptam la asemenea reacţii. Şi Timişoara a avut jucători convocaţi, care nu meritau să fie la naţională şi au fost schimbaţi după o repriză", a replicat directorul Rapidului, Dinu Gheorghe.

Artimon: "Poli poate lua titlul"
Fostul antrenor al timişorenilor a revenit la Poli, unde se va ocupa de centrul de copii şi juniori al clubului bănăţean. "Mă aşteaptă o muncă dificilă, dar ştiu la ce m-am înhămat. Sînt fericit că am revenit, în sfîrşit, acasă", a spus Artimon, care speră ca Poli să ia titlul la finalul sezonului: "Va fi mult mai greu ca în retur, dar Poli are o echipă valoroasă şi sper ca la final să celebreze titlul", a explicat Artimon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.