Handbal

Ionela Stanca suferă din cauza regulii impuse de Anja Andersen » Plînge non-stop!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Handbal. Ionela Stanca, golgeterul Oltchimului în Liga Campionilor, nu concepe să nu joace în al doilea meci al echipei în Liga Campionilor



Daneza Anja Andersen a impus o nouă regulă la Oltchim: jucătoarea care are probleme medicale, oricît de mici ar fi acestea, nu intră în calculele ei pentru a intra pe teren.

Asta s-a întîmplat la meciul de duminică, contra muntenegrencelor de la Buducnost. Ionela Stanca a lipsit pentru prima dată de la un meci de Liga Campionilor, după ce pivotul Oltchimului i-a spus danezei că joacă de mult timp cu dureri la genunchi. Degeaba a încercat apoi să-i explice că durerile sînt suportabile şi că îşi doreşte enorm să evolueze, nu a fost chip să o înduplece pe antrenoare. Ionela a privit meciul cu lacrimi în ochi şi nu-şi revine de atunci. Trăieşte cu teama în suflet de a nu fi introdusă nici la meciul de sîmbătă, cu Itxako, în Spania!

Totuşi, după ce Anja i-a prezentat unui doctor danez radiografiile jucătoarei de la genunchiul accidentat, se pare că s-a răzgîndit. Ionela Stanca va face deplasarea şi va fi trecută pe foaia oficială de joc. "De opt ani, la Oltchim şi la echipa naţională, joc cu aceste dureri. Nu cred că-mi vor trece vreodată. Vreau însă să mai joc, să ajut echipa să cîştige Liga Campionilor", i-a spus Ionela managerului Constantin Roibu, care a intervenit şi el pe lîngă Anja Andersen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.