Campionate

Dayro Moreno a făcut spectacol în amicalul Spania - Columbia 1-0

Dayro Moreno

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2011

Fostul jucător al Stelei, Dayro Moreno, a fost titular şi integralist în amicalul de lux disputat de Columbia contra campioanei mondiale, Spania. Naţionala lui Dayro a pierdut cu 0-1, dar fostul decar al Stelei a impresionat.


Columbia le-a dat serioase bătăi de cap spaniolilor, dînd dovadă de tupeu şi clasă. Cu nume mult mai puţin cunoscute decît ale deţinătorilor titlului mondial, elevii lui Hernán Darío Gómez nu au părut impresionaţi de Xavi şi compania. Iker Casillas a făcut minuni între buturi, iar fundaşii din faţa sa s-au întrebuinţat serios pentru a-i ţine departe de poartă pe Dayro Moreno, Cuadrado sau Rodallega.

Dayro Moreno a părut un cu totul alt jucător faţă de cel care evolua la Steaua. În continuă mişcare, bătăios şi mereu gata să profite de orice balon, columbianul i-a impresionat şi pe spaniolii care au comentat partida: "Acest jucător are reale calităţi, cu siguranţă îl vom vedea curînd la o echipă puternică din Europa".

Spania s-a impus greu, cu 1-0, prin golul înscris de David Silva în minutul 86. Căpitanul ibericilor, Iker Casillas, a recunoscut că: "Ar fi fost mai corect ca meciul să se încheie la egalitate".

Vezi AICI rezumatul partidei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.