Liga 1

Mera vrea să plece de la Timişoara: "Merg şi la Dinamo dacă mi se oferă şansa să joc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2011

Fundaşul Politehnicii Timişoara e gata să se despartă de echipa bănăţeană, după ce patronul Marian Iancu a anunţat că vrea să-l împrumute în returul acestui sezon. Ioan Mera se teme că nu va mai prinde postul de titular odată cu aducerea mult mai experimentatului Sorin Ghionea şi ar fi de acord şi cu un transfer la Dinamo, dacă i se va acorda şansa să joace titular.

"Eu nu am discutat cu nimeni, impresarul meu se ocupă, e în discuţii cu mai multe echipe. Cred că şi Dinamo e printre ele. Cel mai important lucru, cum i-am spus şi impresarului meu, este să joc, indiferet dacă sunt împrumutat sau transferat definitiv.

Dinamo e o echipă puternică, dar tot de mine depinde ce şanse voi avea, în funcţie de cum mă pregătesc. Şi acolo sunt jucători buni. Aş fi de acord să merg acolo, dacă aş avea şanse să joc. Decât să merg acolo şi să nu joc, mai bine să fiu împrumutat în altă parte", a spus Mera.

Fundaşul de 24 de ani, care a mai fost împtumutat în trecut la Gloria Buzău, CFR Timişoara, Reşiţa şi Buftea, a declarat că şansele sale de a se impune în prima echipă a lui Dusan Uhrin erau destul de mici şi înainte de aducerea lui Ghionea.

"Ştiu că e deja concurenţă foarte mare aici, la Timişoara, sîntem şapte fundaşi centrali. Vedem cine o să joace, cine o să plece, încă nu se ştie nimic. Oricum îmi era greu, chiar dacă nu venea Ghionea, dar asta-i viaţa. Din păcate, cu siguranţă trebuie să îmi găsesc un club la care să evoluez, pentru că nu vreau să rămân şi să nu joc", a adăugat Ghionea.

După retrogradarea Gloriei Buzău, Ioan Mera s-a întors la Poli Timişoara, echipă pentru care a jucat în 24 de meciuri şi a marcat două goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.