Stranieri

Daniele Amerini, înainte de Palermo - Fiorentina: "Mutu poate fi decisiv!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul jucător al Fiorentinei şi al lui Palermo a făcut avancronica partidei de duminică, din etapa a 25-a a Seriei A. Fostul mijlocaş italian a declarat că Mutu poate fi decisiv pentru Fiorentina, dar crede că "vulturii" au şanse mai mari de a cîştiga.

Daniele Amerini a vorbit despre posibila titularizare a românului Adrian Mutu, pe care-l consideră cel mai periculos jucător al Fiorentinei: "Chiar dacă Mutu va fi în teren, Fiorentina are şansa a doua".

"Gilardino şi Mutu au făcut istorie impreună pentru echipa din Firenze, au jucat 50 de meciuri împreună, deci se cunosc foarte bine. Adrian poate fi decisiv în meciul de duminică. Pentru român a fost o perioadă foarte grea, dar Gilardino are nevoie de sprijin în atacul Fiorentinei şi Mutu, chiar dacă nu va marca, îi va oferi un sprijin real în faţa porţii", a spus Daniele Amerini.

După 24 deetape scurse din Serie A, Palermo ocupă poziţia a 5-a, cu 40 de puncte, în timp ce Fiorentina ocupă locul 11, cu 29 de puncte. Vezi pe CAMPIONATE.RO meciurile şi clasamentul din Serie A!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.