Liga 1

Mititelu le-a redus salariile lui Găman şi Bărboianu cu 25%. Se mai întorc cei doi la Craiova?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi Comisia de soluţionare a litigiilor din cadrul Ligii nu a luat încă nici o decizie în cazul celor doi jucători ai Universităţii, clubul din Bănie a decis sancţionarea lor. Astfel, lui Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu le-au fost micşorate salariile cu 25 %, pentru că au fugit din cantonamentul de la Govora, apoi şi-au depus cereri pentru a deveni liberi de contract.

"Consiliul de Administraţie al SC FC U CRAIOVA SA a hotărît aplicarea unei sancţiuni de 25 la sută din valoarea drepturilor contractuale ale jucătorilor Găman Valerică şi Barboianu Ştefan, din cauza faptului că au părăsit cantonamentul echipei în data de 18 ianuarie 2011, fără să aibă permisiunea staffului tehnic sau administrativ şi fără să dea explicaţii ulterior", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

Pe 19 ianuarie, Găman şi Bărboianu au decis să plece din cantonamentul Craiovei. Imediat după "dezertare", Mititelu l-a acuzat pe Piţurcă de faptul că i-a "furat" pe cei doi, în baza unor dezlegări în alb, "lăsate cu titlu de garanţie, fără valoare juridică". În aceeaşi zi, Mititelu i-a ameninţat pe cei doi că nu vor părăsi Ştiinţa, pentru că mai au 5 ani de contract şi nu li se va da drumul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.