Liga 1

Gardoş: "România va arăta altfel în meciul cu Bosnia şi va cîştiga"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul Stelei s-a alăturat aseară colegilor, după cîteva zile în care s-a pregătit alături de echipa naţională. Fundaşul central a fost unul din remarcaţii lui Răzvan Lucescu după stagiul din Cipru şi  a spus că l-a bucurat enorm de mult debutul la echipa reprezentativă.

"A însemnat foarte mult pentru mine prezenţa la naţională şi mă bucur că Răzvan Lucescu m-a lăudat. Totuşi nu am avut un meci foarte bun, ştiu că e loc de mai mult. Şansele naţionalei de calificare sînt aceleaşi ca şi pînă acum. Cred că România va arăta altfel şi va cîştiga. E devreme să mă gîndesc la selecţii regulate la naţională cînd sînt atîţia jucători valoroşi pe postul meu", a spus Gardoş într-o conferinţă de presă.

Tînărul jucător cumpărat înaintea acestui sezon de la Chiajna a vorbit şi despre situaţia de la Steaua, declarînd că echipa din Ghencea e mult mai puternică decît în turul campionatului. "Echipa e mai bună decît în tur pentru că s-au format relaţiile de joc. Ne bazăm pe unitatea de echipă. ştiu sigur că Steaua va arăta altfel în aprtea a doua a campionatului. Obiectivul meu e cîştigarea Cupei şi măcar un loc doi în Liga 1", a mai spus Gardoş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.