Stranieri

Mihajlovici ar putea folosi cuplul Mutu - Gilardino încă din primul minut cu Palermo!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2011

Antrenorul echipei Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, ar putea să folosească perechea de atac Adrian Mutu - Alberto Gilardino încă din primul minut al meciului cu Palermo, care va avea loc, duminică, în etapa a XXV-a a campionatului Italiei, informează site-ul goal.com.

"Sinişa Mihajlovici se gândeşte să ofere cheia atacului jucătorilor Alberto Gilardino şi Adrian Mutu. Românul şi italianul au format un cuplu de atac de respectat: au marcat 47 de goluri în 49 de partide, în toate competiţiile. Dacă vor juca în meciul cu Palermo, vor forma un cuplu pentru a 50-a oară şi probabil că vor dori să mărească media de goluri, care este de 0,95 per meci", scrie goal.com.

Şi site-ul tuttomercatoweb.com susţine că cei doi vor juca în atacul Fiorentinei încă din primul minut. "Mutu şi Gila ca garanţie a succesului, da, pentru că cei doi au format una dintre cele mai puternice perechi în atac din campionatul Italiei", scrie sursa citată.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la Fiorentina, săptămâna trecută, el intrând în minutul 79 al meciului cu Parma, din deplasare, din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Adrian Mutu a revenit pe teren la o lună după ce Fiorentina îl exclusese din lot, din motive de disciplină.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.