Nationala

Mircea Sandu sare în apărarea lui Lucescu Jr: "Merită încredere şi respect!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a sărit din nou în apărarea selecţionerului Răzvan Lucescu, după ce antrenorul echipei naţionale a fost atacat voalat în presă de mai mulţi conducători din Liga 1. Mircea Sandu a postat un comunicat pe site-ul oficial al Federaţiei în care neagă posibila înlocuire a lui Răzvan Lucescu cu Cosmin Olăroiu, variantă lansată de şeful Stelei, Gigi Becali.

"În momentul de faţă, acest subiect nu este de actualitate. Naţionala României are antrenor, care pregăteşte jocurile atât de importante din preliminariile Euro-2012, fără a exista un "plan B". Cosmin Olăroiu este unul dintre antrenorii tineri, valoroşi şi competenţi, care corespunde profilului celui care, în viitor, ar putea prelua frâiele reprezentativei noastre.

Acest profil i se potriveşte, aşa cum este şi cazul altor tehnicieni tineri, din "noul val", nume pe care le-am şi pomenit, alături de cel al lui Olăroiu, adică Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, Ioan-Ovidu Sabău şi nu numai. Nu am discutat cu Gino Iorgulescu sau cu antrenorul mai sus menţionat, iar, ca o regulă, eventualele tratative se poartă direct cu persoanele vizate, nu prin intermediari", a spus Mircea Sandu.

Oficialul FRF i-a rugat pe şefii din Liga 1 să fie mai respectuoşi la adresa selecţionerului, spunînd că cei care atacă acum deciziile antrenorului nu fac decît să destabilizeze atmosfera din sînul echipei naţionale înaintea meciului cu Bosnia, din preliminariile CE 2012.

"Selecţionerul Răzvan Lucescu merită încredere şi respect, atât din partea noastră, cât şi din cea a lumii fotbalului românesc. Energiile şi gândurile ar trebui să fie pozitive şi canalizate spre apropiata dublă cu Bosnia-Herţegovina şi Luxemburg, nu spre destablizare", se menţionează în comunicatul preşedintelui FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.