Handbal

Tadici ironizează schimbările Anjei Andersen

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor al Oltchimului a făcut şi el schimbări inovatoare gen Anja Andersen la meciul cu CSM Bucureşti. În ultimul minut de joc, Tadici a schimbat portarul cu cea mai scundă handbalistă de pe teren



Gheorghe Tadici, fostul selecţioner al României, nu a simpatizat-o niciodată pe Anja Andersen. În preliminariile CE 2006, pe cînd pregătea "naţionala" României, iar Anja Andersen pe cea a Serbiei, daneza a lăsat România acasă şi a spus despre Tadici că e un antrenor prost!

Rezultatul de sîmbătă seara, cînd Anja Andersen a pierdut cu Oltchim în Spania, în faţa ibericelor de la Itxako, i-a dat motiv de băşcălie tehnicianului român. Ieri, în meciul de campionat cu CSM Bucureşti, în ultimul minut de joc, Gheorghe Tadici a cerut time-out. Nu ca să le dea vreo indicaţie elevelor sale care conduceau cu 29-24, ci doar ca să facă nişte "schimbări inovatoare", gen Anja Andersen! A trimis-o în poartă pe Alina Czeczi, cea mai scundă jucătoare de pe teren la 1,60 metri, iar pe portarul Andreea Cheţa a trimis-o pe post de pivot! Incredibil, dar CSM Bucureşti nu a înscris, Czeczi avînd o intervenţie de mare portar! "M-am prins că jucătoarele de la CSM Bucureşti trag bine pe jos şi am decis să bag cea mai mică handbalistă ca să apere", a declarat ironic Gheorghe Tadici.

CITEŞTE ŞI:
Tadici o atacă pe Anja: "Străinii care vin în România sînt profeţi, iar noi sclavi!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.