Nationala

FRF a plătit 500.000 de euro în avans pentru amicalul cu Argentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Amicalul de lux cu Argentina pentru inaugurarea noului Stadion Naţional pare tot mai aproape. Financiarul.com anunţă că şefii de la Federaţie au virat deja prima tranşă, de 500.000 de euro, în conturile sud-americanilor, condiţia impusă de români fiind ca Messi să fie prezent obligatoriu pe 11 august la Bucureşti.

Aportul Federaţiei Române de Fotbal în organizarea meciului amical cu reprezentativa din Ţara Tangoului este de 80%, restul banilor venind de la Primăria Capitalei. În total, românii trebuie să plătească 1.5 milioane de euro, incluzînd costurile de organizare.

"În general se ştie că echipe mari precum Brazilia sau Argentina nu joacă un amical pe mai puţin de 1,5-2 milioane de euro. Plus transportul cu o cursă charter, cazarea sau drepturi de imagine”, a spus Cristian Bivolaru, fost director de relaţii internaţionale în cadrul FRF.

După ce a bătut în cuie meciul cu Argentina pentru inaugurarea National Arena, FRF pregăteşte o altă surpriză de proporţii: turneu în America de Sud pentru două jocuri cu Brazilia (7 iunie) şi Columbia (11 iunie).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.