Liga 1

Gigi Becali: "Cu Tănase şi Burdujan Steaua va arăta altfel"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 februarie 2011

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat evoluţia echipei sale din amicalul cu Debrecen, încheiat la egalitate, scor 1-1. Finanţatorul roş-albaştrilor s-a declarat dezamăgit de evoluţia jucătorilor stelişti în partea a doua a meciului, dar a spus că evoluţia echipei în turneul din Antalya l-a mulţumit.

"N-am văzut nici acest meci, doar primul gol. Apoi nu s-a mai jucat cam nimic. Nu mă bag să-i fac eu echipa lui Lăcătuş. E treaba lui pe cine bagă în apărare, poate doar în atac sau la mijloc să mai propun pe cineva. Nu pot să-l impun decît pe Gardoş, pentru că e în interesul nostru să joace mult şi să crească în evoluţii. În rest, Lăcătuş poate să bage pe cine vrea

Echipa combină foarte bine şi are momente bune de joc în viteză. Deocamdată avem probleme în atac, dar odată cu venirea lui Burdujan şi revenirea lui Tănase se va rezolva şi această problemă. Mi-aş fi dorit să-l văd şi pe Burdujan, dar stafful mi-a spus că e foarte obosit după ce a muncit enorm în zilele trecute", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Echipa din Ghencea a jucat 8 meciuri amicale în Antalya. Formaţia pregătită de Marius Lăcătuş a cîştigat 3 meciuri şi a încheiat la egalitate alte 4 partide. Singura înfrîngere a Stelei a fost în faţa celor de la Lech Poznan, scor 1-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.