Liga 1

Ionuţ Badea e mulţumit de ultimii doi jucători achziţionaţi: "Tony şi Ascoli pot deveni vedete în Liga 1"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a vorbit despre ultimele două achiziţii ale "şepcilor roşii", nigerianul Nwakaeme Tony şi italianul Nicola Ascoli. Tehnicianul clujenilor a declarat că cei doi s-au descurcat excelent în stagiul de pregătire din Antalya şi ar putea fi titulari în retur.

Tony este un băiat serios, a muncit foarte mult şi ne va fi de folos în retur. Nu mă aşteptam să se adapteze aşa rapid. La Turda a stat cuminte în garsoniera lui şi şi-a văzut de treabă. Calităţile lui Tony îl recomandă pentru Liga I. E un fotbalist tehnic, s-a pregătit foarte bine în Antalya. Depinde doar de el dacă va juca”, ne-a declarat Badea pentru Ziua de Cluj.

Tehnicianul s-a referit şi la o altă nouă achiziţie făcută de “U” în această pauză de iarnă, fundaşul stânga italian Nicola Ascoli. “Ascoli e un fundaş stânga puternic, polivalent. L-am urmărit în mai multe partide şi am discutat cu oameni de fotbal din Italia, antrenori, care mi-au dat toate detaliile de care aveam nevoie. El va acoperi o zonă a terenului unde eu voiam să ne dublăm şi mă bucur că prin venirea sa am acoperit şi acest lucru. Atît Tony cît şi Ascoli pot deveni vedete în Liga 1”, a spus Badea.

Universitatea Cluj va întîlni în etapa a 19-a, prima din această primăvară, împotriva echipei FC Braşov. După 18 etape, clujenii ocupă locul 14 în clasament, cu 20 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.