Liga 1

Dinu Gheorghe se duce în Portugalia pentru a-l convinge pe Rui să revină » În genunchi, după Duarte

Articol de Alexandru Răducanu, Corina Marinaş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Vamă" nu-l mai suspendă pe lusitan şi va pleca în Portugalia pentru a-l ruga pe fundaşul dreapta să revină la Rapid


Chiar dacă anunţase că Rui Duarte (30 de ani) va fi nevoit să se lase de fotbal după ce va fi suspendat, Dinu Gheorghe s-a răzgîndit şi acum se roagă de portughez să revină la Rapid! Unul dintre motive îl reprezintă lipsa banilor, alb-vişiniii neavînd buget de achiziţii în această pauză de iarnă, iar în lot se mai află doar un jucător ce poate evolua pe postul de fundaş dreapta: Candido Costa.

Astfel, chiar dacă Şumudică şi-ar dori pe altcineva, fiind extrem de supărat pe Rui, preşedintele executiv va pleca săptămîna aceasta în Portugalia pentru a discuta cu fundaşul dreapta şi pentru a-l convinge să revină în Giuleşti. "Ştiu unde e, mă duc după el şi-l voi convinge să revină. Nu-l suspendăm, însă cu siguranţă va fi amendat", a spus "Vamă".

L-au ratat pe Lazarevski
Giuleştenii îi găsiseră deja înlocuitor lui Duarte, însă indecizia lor a făcut ca transferul să nu se mai realizeze. Vlade Lazarevski (27 de ani), fotbalist cu 40 de selecţii în echipa naţională a Macedoniei, ar fi fost de acord să vină în Grant, însă aseară a semnat cu ruşii de la Amkar Perm. "Nu puteam să stăm la infinit după români. Vlade va juca în Rusia", a spus agentul fotbalistului. Şumi îşi dăduse acordul pentru macedonean, după ce primise recomandări foarte bune de la Bozovici, care-l ştie pe Lazarevski de pe vremea cînd au evoluat împreună în Serbia.


"Ca om, pentru mine nu mai există, însă am nevoie de fotbalistul Rui Duarte. Oricum, îi va fi foarte greu să mai prindă echipa"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


L-au căutat pe Facebook
Dinu Gheorghe a decis să meargă special în Portugalia pentru Rui Duarte după ce a eşuat în a-l contacta pe fotbalist. Duarte, care e supărat pe "Vamă" pentru că nu i-a plătit 40.000 de euro, bani pe care fundaşul susţine că şeful din Giuleşti i-a promis că-i va da pentru a semna cu Rapid, nu a răspuns la telefon. Disperaţi, conducătorii din Grant au apelat chiar şi la site-ul de socializare Facebook, trimiţîndu-i acestuia un mesaj privat acolo, dar fără a avea succes.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.