Liga 1

Ştiinţa a arătat aseară două feţe » Mult alb, destul negru

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Universitatea a făcut o primă repriză excelentă şi o a doua slabă, în care a suferit. Cît timp a avut "11"-le de bază şi pe Dorel Stoica pe teren, a jucat de la egal la egal cu una dintre forţele Rusiei


La ultimul joc de verificare din Antalya, Nicolo Napoli a avut posibilitatea să vadă exact unde se află echipa sa.  Craiova a demonstrat că e şi nu e gata pentru marele derby cu Steaua, de peste mai puţin de două săptămîni.

De ce a părut pregătită:
1. În primele 45 de minute, a jucat excelent, cu o posesie bună, cu atacuri rapide şi cu o organizare aproape perfectă a jocului.
2. A marcat un gol de manual: diagonală perfectă Florin Costea, centrare Firţulescu şi reluare din prima a lui Mihai Costea (29).
3. Cît timp l-au avut pe teren pe Dorel Stoica, fix 60 de minute, oltenii n-au fost cu nimic mai prejos decît adversarii, scorul fiind 1-1.

De ce n-a părut pregătită:
1. La fel ca şi trupa din Ghencea, Universitatea suferă la fazele fixe. A încasat primul gol din lovitură liberă executată pe 6 metri, iar al doilea gol a fost din penalty.
2. Repriza a doua a jucat-o în genunchi, avînd carenţe inclusiv de ordin fizic. Silviu Lung jr. e complet ieşit din formă!
3. A încasat două goluri în 5 minute, după care adversarul a mai avut alte 3 situaţii de poartă în următoartele 7-8 minute.


U Craiova - Lokomotiv Moscova (Rusia, I)    1-3 (1-1)
A marcat pentru Craiova: M. Costea (29)
U Craiova: S. Lung jr. - Dănănae, Zoro, D. Lopes, Buşu - Prepeliţă, D. Stoica, Ologu - Firţulescu, Fl. Costea, M. Costea. Au mai jucat: Wendel, Gîngioveanu, M. Ciucă, Crăciun


"Am comis nişte gafe incredibile, de nepermis!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Fac un apel la suporterii noştri. Avem mare nevoie de suportul publicului la partida cu Steaua, aştept fanii să umple Bănia şi să creeze o atmosferă senzaţională"
Aurel Ţicleanu, preşedinte U Craiova


Precedentele amicale din Antalya

U Craiova - Şinik Iaroslav (Rusia, II)    4-3
Au marcat: Fl. Costea (pen), Gîngioveanu, Prepeliţă, M. Roman II

U Craiova - Mlada Boleslav (Cehia, I)    1-1
Au marcat: M. Costea

U Craiova - Banja Luka (Bosnia, I)    0-1

U Craiova - Minior Pernik (Bulgaria, I)    0-0



Mititelu, centaurii şi duşmanii
Adrian Mititelu se bazează pe astre cînd spune că va avea parte de cinci ani de bucurii la Universitatea. "Eu sînt în zodia Peşti. Vă spun că urmează cinci ani de bucurii pentru cei din zodia mea. Au fost şapte ani de suferinţă, dar acum se întoarce norocul. A intrat Chiron în «Peşti», duşmanii mei vor avea probleme mari cu mine!", a anuţat patronul Craiovei la GSP TV. În mitologia greacă, Chiron reprezintă centaurul inteligent şi bun, care în Peşti aduce subtilitate, deschidere spirituală, iluminare, telepatie, forţă vizionară.

Inbox:

»» Piţurcă: "Bărboianu şi Găman mi-au zis că şi dacă le dă Mititelu tot aurul din lume, nu mai vor să aibă nici o legătură cu el. Sper să fie declaraţi liberi cît mai repede".
»» Mititelu: "Piţurcă n-ar fi luat campionatul dacă rămînea la Steaua! Are valoare, dar nu şi-o arată".
»» Oltenii spun că i-ar fi plătit banii lui Iliev pentru ca stoperul să continue la Craiova, dar că acesta a condiţionat rămînerea la Ştiinţa de păstrarea lui Gargorov la echipă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.